Anmälan 2022

Frihamnsdagarna är en mötesplats som skapats för människor och organisationer att mötas över traditionella gränser. Målet är att fler röster ska höras och demokratin stärkas. Det behövs nya perspektiv, nya idéer och nya samarbeten för att hantera dagens och framtidens samhällsutmaningar. 

Programmet på Frihamnsdagarna utgörs av samhällsfrågor som lyfts i möten, seminarier, workshopar, labbar, debatter och samtal. Samtalen varvas med musik, kultur och politiska tal. När människor möts uppstår idéer som kan leda till förändring. Det är arrangörerna som står för innehållet.

Anmälan till programmet på scenerna är öppen 1 februari till 15 maj. Du kan också göra en intresseanmälan för att få en utställarplats.

Frihamnsdagarna äger rum på Bananpiren mitt i centrala Göteborg den 25-27 augusti. Det är fri entré och samtliga besökare har möjlighet att ta del av programutbudet på våra scener. Seminarier och tal streamas för publik som inte har möjlighet att besöka evenemanget på plats.

För att delta som arrangör och utställare krävs ett aktivt ställningstagande att ni står bakom Frihamnsdagarnas värdegrund och hörnstenar:

  • Stärka demokratin och erkänna alla människors lika rätt och värde
  • Verka för ökad hållbarhet
  • Skapa möten och samtal över gränser… 
  • …i syfte att åstadkomma förändring.

Ordet är fritt och som arrangör väljer ni själva vad ni vill prata om så länge det handlar om en eller flera samhällsfrågor och inte har kommersiella budskap.

Har ni frågor kring anmälan och medverkan, kontakta oss gärna på info@frihamnsdagarna.se.

Varmt välkommen som arrangör till Sveriges nya arena för fria samtal.

Länk till anmälningsformulär


Välkommen som arrangör eller partner
(PDF öppnas i nytt fönster.)