Bli partner

Som samhällsaktör finns det två sätt att engagera sig i Frihamnsdagarna. Antingen deltar ni som arrangör av ett seminarium, en debatt eller workshop etc. Eller så kan ni kliva in som partner/sponsor

Tre människor

Var med från början och bidra aktivt till att stärka demokratin och öka inkluderingen i samhället genom att skapa arenan Frihamnsdagarna. Evenemanget blir gratis att besöka tack vare våra partners.

Frihamnsdagarna arrangeras av den samhällsnyttiga ekonomiska föreningen Village Impact Fund. Vi som ligger bakom är en mix av ideellt arbetande medlemmar, volontärer och betalda samarbeten. Vi söker såväl arrangörer som partners/sponsorer. Det finns inget vinstsyfte. Skulle Frihamnsdagarna 2021 göra ett överskott kommer det att investeras i nästkommande års evenemang.

För att bli aktuell som partner, sponsor eller arrangör kräver vi att ni står bakom Frihamnsdagarnas värdegrund och hörnstenar. Det innebär att ni står upp för alla människors lika rätt och värde samt står bakom Frihamnsdagarnas övergripande syfte att stärka demokratin genom att föra människor samman för att skapa samtal. Bidra till att göra Frihamnsdagarna hållbart ur alla dimensioner samt sträva efter att tillsammans med andra åstadkomma varaktig samhällsförändring.

Mer information om medverkan:

Ladda ner PDF: Delta som arrangör, partner, sponsor

Har ni redan bestämt er och vill delta i programmet eller samskapa som partner eller sponsor?

Maila: info@frihamnsdagarna.se


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för uppdateringar om Frihamnsdagarna.

Genom att registera mig för nyhetsbrevet samtycker jag till att få nyhetsbrev från Frihamnsdagarna.