Nyheter

Programmet på Frihamnsdagarna är släppt

15 juli • 2021

Diskutera fake news med forskare? Vad krävs för att lösa ungdomsarbetslösheten? Hur ska Göteborgs talanger våga satsa på sina drömmar? Programmet är nu släppt med 100 programpunkter. Det finns många spännande teman på Frihamnsdagarna, Sveriges nya arena för samtal, som för första gången hålls i Göteborg 3-4 september.

Allt fler aktörer ställer sig bakom Frihamnsdagarna

9 juni • 2021

Allt fler aktörer har fattat snabba beslut att stå upp för demokratin genom att ställa sig bakom Frihamnsdagarna och bli partners. Anmälan till programmet är fortfarande öppen, dock längst till 15 juni.

Anmälan fortfarande öppen

19 maj • 2021

Anmälan är fortfarande öppen, fram till 15 juni. Företag, offentliga aktörer, politiker och föreningsliv bjuds in för att delta på Frihamnsdagarna. Antalet platser på scenen är begränsade, därför uppmanas alla intresserade aktörer att anmäla sig tidigt.

Välkommen på två öppna informationsmöten

19 maj • 2021

Vill du veta mer om att bli partner eller om att hålla ett seminarium på Frihamnsdagarna? Nu hålls två öppna informationsmöten under maj månad med initiativtagarna David Björneloo och Ali Tabrizi.

Anmälan öppen från 1 maj

29 april • 2021

Nu bjuds företag, offentliga aktörer, politiker och föreningsliv in för att delta på Frihamnsdagarna. Anmälan är öppen 1 maj till 15 juni. Antalet platser på scenen är begränsade, därför uppmanas alla intresserade aktörer att anmäla sig tidigt.

Fler röster behöver bli hörda – därför satsar vi på ett Almedalen i Göteborg

15 april • 2021

Klyftorna ökar, segregationen leder till utanförskap och många röster förblir ohörda. Samtidigt behöver samhället startas om efter pandemin. Därför vill vi skapa en ny arena för företag, offentliga aktörer, akademin och föreningslivet att mötas och bidra till nya lösningar. Frihamnsdagarna i Frihamnen – ett slags Almedalen i Göteborg, skriver initiativtagarna Ali Tabrizi och David Björneloo.

Göteborg får ett eget Almedalen: Frihamnsdagarna

14 april • 2021

Pressrelease: I år fyller Göteborg 400 år och rösträtten 100 år. Det ska firas stort med en ny arena för samhällsengagerade: Frihamnsdagarna. Inspiration har hämtats från Almedalen och Järvaveckorna. Nu bjuds företag, offentliga aktörer, politiker och föreningsliv in för att delta.

Välkommen att delta som arrangör

14 april • 2021

Vill ni stärka delaktigheten i samhället? Bidra till lösningar på samhällsproblem? Vill ni delta i det offentliga samtalet? Välkommen till Frihamnsdagarna 3–4 september 2021. Ett krav är att ni står bakom våra hörnstenar kring demokrati, alla människors lika rätt och värde samt viljan att bidra till samtal.