Tillbaka
AI och digitalisering · Kulturella och kreativa näringar

AI, generationskriget och en himla massa kärlek

Göran Adlén & Frihamnsdagarna Paviljong Greta Lördag, 14:00–14:40
Lägg till i kalendern

Aldrig har det hänt mer förändringar än nu. Aldrig har det heller funnits mer möjligheter. Aldrig har det funnit fler hot än nu. Den här föreläsningen tar fasta på möjligheterna. Det är en optimistisk framtidsspaning av en av Sveriges mest välkända framtidsspanare Göran Adlén som mer än tjugo år arbetat med omvärldsspaningar.

Du kommer att få en inblick i AI och alla dess möjligheter och hur det kan påverka de allra flesta branscher. Du kommer också få en inblick hur man ska attrahera framtidens kunder i generation Z och de allra yngsta i Generation Alpha.

Du kommer att få en förståelse för hur viktigt det är att i en digital värld kunna leverera en massa kärlek och det där lilla lilla extra som skiljer ut från konkurrenterna.

Det här är en underhållande, inspirerande, reflekterande energiboost och en framtidsspaning framfört på ett annat sätt än vad du är van vid. Det är ingen domedagsprofetia utan ska bara visa att det finns så många möjligheter med att skapa sin egna framtid. Men för att göra det handlar om att göra en förändring på riktigt. If you want change. Be the change.

Medverkande

Göran Adlén Trendspanare, författare, inspiratör med mera