Framtidens arbetsliv

Årets stora trendrapport!
Vill du ha koll på vad som krävs för att dina medarbetare ska trivas på kontoret? Då är du välkommen till vårt inspirationsseminarium där vi presenterar årets viktigaste insikter från rapporten Framtidens arbetsliv 2024, och låter en expertpanel diskutera de senaste trenderna. Framtidens arbetsliv är en årlig trendrapport från Castellum som baseras på en undersökning där över 4 000 nordiska kontorsarbetare svarar på frågor om förväntningarna på arbetslivet och kontoret som arbetsplats.

Ett liv utan egen bil

Ett liv utan egen bil?!

Cykelskiftet

Cykelskiftet

Hållbar mobilitet

En förmiddag där vi genom fyra seminarier diskuterar och ger exempel på hur vi kan öka det hållbara resandet.

Hållbar mobilitet

En förmiddag där vi genom fyra seminarier diskuterar och ger exempel på hur vi kan öka det hållbara resandet.

Chalmers seminarium

Beskrivning kommer inom kort

Scenprogram av Vy Tåg AB

Uppdateras inom kort.

Advokatfirman Lindahls seminarium

Innehållet uppdateras inom kort.

Novus

Novus programpunkt uppdateras inom kort.

Väljarna och valet 2022

Forskare från Valforskningsprogrammet analyserar valet 2022. Presentationen baseras på den senaste väljarboken Väljarna och valet 2022 med helt nya resultat från Valundersökningen 2022.

De svenska valundersökningarna skickas ut till slumpmässigt utvalda röstberättigade medborgare i samband med de nationella valen och möjliggör att väljarna själva får komma till tals.

Hur resonerade väljarna i samband med 2022 års riksdagsval? Vilka väljare bytte parti och varför? Hur stor betydelse hade valrörelsen och dagordningen i medierna? Spelade partiledarna någon roll för väljarnas val av parti?