Alla utställare 2024

Anmälan är öppen hela våren. Då kan företag, föreningar och organisationer anmäla att de vill delta som utställare eller boka en egen eventyta på Frihamnsdagarna 2024. Programmet växer fram i takt med nya anmälningar fram till sommaren.

Här hittar du alla organisationer som medverkar som utställare och områdeskartan finns här >>

Filtrera
Avbryt
Lindahl är en framåtblickande affärsjuridisk byrå som prioriterar lösningar över problem. Vi erbjuder spetskompetens inom områden som M&A, immaterialrätt och tvistlösningar.
Delta i en diskussion och utforskar de fördelaktiga aspekterna av att ansluta sig till facket.
Återbruk samt Flexiwork.
Vi äger och förvaltar älvnära fastigheter i Göteborg. Våra fastigheter finns i Frihamnen, Lindholmen, Eriksberg och Gullbergsvass.
NA är en ideell gemenskap som stödjer människor med drogproblem genom regelbundna möten och total avhållsamhet från droger.
Arbetsgivaralliansen är en fristående arbetsgivarorganisation för ideella och idéburna organisationer.
Västafrikansk mat på bästa sätt! Den otroliga kocken bjuder på autentisk västafrikansk soul food med flera sorters grytor, såser och massa tillbehör!
Vi ger stöd till barn på våra Brismottagningar, via telefon, sms, chatt, mejl och i gruppstöd.  Vi pratar med vuxna om barn.  Kom och prata med oss i vår monter!
Bunkern Bokar är en ny bokningsbyrå som erbjuder högklassig och spännande musik.
Cebon is a group of companies managing brands and businesses, primarily within safety and energy solutions.
Besök Chalmers och träffa forskare och studenter som kan svara på frågor och funderingar. Bland annat har du möjlighet att utmana dig själv i olika mattekluringar och vinna fina priser. Passa även på att prata med oss om mentorskap och coachning där unga hjälper unga att utvecklas inom matematiken.
Plats 500 Under berättarens tunga ligger nyckeln!  Välkommen till plats 500 i Paviljong Greta. Här får du chansen att lyssna. Lyssna på en främling, lyssna på dig själv, eller lyssna på vår tids och omvärlds röst. Du får också chansen att berätta. Vem är du? Vad drömmer du om? Vilken…
DSF är en sektion inom Svensk Sjuksköterskeförening som bildades 1959. Med cirka 2300 medlemmar är de en rikstäckande yrkesförening som främjar distriktssköterskans kompetens och utveckling.
Träffa Djurens Rätt på Frihamnsdagarna! En ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation sedan 1882. Ta ställning och delta i roliga aktiviteter som "gissa tassavtrycket".
Plats 334 Inspiration, motivation och kunskap för att förebygga droger.
Välkommen till Eductus! Genom Rusta och matcha hjälper vi dig som är inskriven på arbetsförmedlingen vidare till jobb eller utbildning.
Vi är en bank för alla som bryr sig om vad deras pengar gör när de är på banken.
Besök oss för att prata mer om samverkan över organisatoriska gränser, aktuell forskning inom arbetsrehabilitering, eller för att du är nyfiken på arbetet vi bedriver.
Fogarolli kaffe finns på plats i år igen och bjuder på sitt populära utbud av kaffe.
Underbara glasspinnar av färsk frukt. Handgjorda pops i somriga smaker.  
Göteborgs stad, Demokrati- och medborgarservice
Frihamnsbaren serverar smörgåsar och bakverk, snacks och tilltugg, läsk och utvalt alkoholfritt men även alkoholservering i form av öl, cider och vin.
Frihamnsdagarnas informationstält. Här kan du ställa frågor om scener och utställare. Röda Korsets första hjälpare finns på plats!
Kom och prata med oss om funktionshinder, medlemskap i någon av våra medlemsföreningar eller vårt nystartade projekt "Ett samhälle för alla".
Giving Peoples vision är att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom. Möt oss på Frihamnsdagarna.
Med över 150 års erfarenhet förser dom Göteborg med energi och strävar efter hållbara lösningar för framtiden.
Zonta International är en global organisation som kämpar för kvinnors rättigheter genom stödjande insatser och påverkansarbete.
Göteborgs Föreningscenter med sina medlemsorganisationer berättar om sin verksamhet och genomför olika interaktiva saker på plats.
Räddningsmissionen är en ideell förening som driver socialt arbete på kristen grund. Kom och prata med dom om hur vi tillsammans kan skapa en stad där ingen lämnas utanför!
Join a workshop with researchers that will guide you to make your own ‘passport’ or ‘travel document’ while engaging you in conversations around global issues like citizenship, statelessness, migration, and borders.
Besök Göteborgs universitets tält på Frihamnsdagarna för att delta i olika aktiviteter. Möt deras forskare och delta i undersökningar om matarv och måltidstraditioner.
I år på Frihamnsdagarna kommer du kunna prova på DODGEBALL - de roligaste på gympan!
Hållbar mobilitet i fokus på Frihamnsdagarna 2024. If you want change. Be the change.
Kom och träffa gänget hos OKQ8 Bilpool! Vi bjuder på prova-på-erbjudande, bullar och möjligheten att se hur enkelt det är att använda vår bilpoolstjänst.
Fastfood från havet till Frihamnsdagarna! Här serveras hemgjord Fish ’n chips och andra färska råvaror från havet med massor av toppings.
Hemsö är Sveriges ledande ägare av samhällsfastigheter med fokus på äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. De utmärker sig genom deras långsiktighet och hållbara förvaltning.
Vi erbjuder en stor bredd av utbildningar och kurser som leder till spännande karriärer. Välkommen till Sveriges största högskola!
Vi vill sprida hörselkunskap till besökare, medverkare och andra utställare. Det är viktigt att sprida kunskap så att alla kan medverka i den politiska debatten på lika villkor.
Hörselskadades förening i Göteborg är en ideell och partipolitisk obunden organisation för hörselskadade och andra som stöder dess arbete.
Kom och prata hyresfrågor tillsammans med en av Sveriges största folkrörelse!
Ingenjörer utan gränser Sverige (EWB-SWE) arbetar för FN:s mål för hållbar utveckling (SDG) genom att ta itu med viktiga frågor från Sverige till resten av världen.
Besök vår monter och låt oss tillsammans utforska hur du kan tillämpa dessa metoder i ditt företag eller din organisation för att inte bara förändra dig själv utan också världen omkring dig.
Plats 350 Vi premierar skolor och personer som arbetar strukturerat för att ”alla i skolan har rätt till trygghet och gemenskap”
Vi arbetar för bättre integration och gemenskap mellan människor i Göteborg. Hos oss finns möjligheter för nyanlända eller nyligen etablerade invandrare att möta svenskar med olika bakgrund.
År 1964 uppfann Jean-Claude Decaux reklam på gatumöbler. År 2011 blev JCDecaux världsledande inom utomhusreklam, med tre affärsområden: reklam på gatumöbler, transport reklam och reklam på skyltar.
Julie’s Café brings the joy of food, learned from generations of culinary passion!
Under Frihamnsdagarna samverkar K103 Göteborgs studentradio och Göteborgs närradioförening för att rapportera från arenan.
Vi tror på den inneboende kraften hos unga människor. Därför arbetar vi med att skapa unga förebilder genom ledarkspasutbildningar, trygga mötesplatser och tillgång till positiva nätverk.
Kotte skapar inkluderande, hållbara och kreativa miljöer för alla, oavsett ålder eller förmåga. Med fokus på barnens behov och perspektiv arbetar de för en mer rättvis värld.
Kriminalvården är en statlig myndighet med ansvar för häkten, fängelser och frivård. De arbetar för att göra samhället säkrare, tryggare och att minska återfall i brott.
Kristdemokraterna sätter människovärdet främst och vill prioritera det som är nödvändigt för att bygga ett samhälle som håller ihop. Vården, äldrefrågorna och tryggheten är våra prioriterade frågor.
Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän grundades 1845 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen och ägs av våra kunder.
Kom och prata demokrati och hållbarhet med Länsstyrelsen Västra Götaland!
Lex Femme är en ideell tjej- och kvinnojour som arbetar för ett samhälle fritt från mäns våld mot kvinnor.
Liberalerna Göteborg deltar i Frihamnsdagarna för att engagera sig i meningsfulla dialoger med medborgare och näringslivsrepresentanter.
Vad gäller i arbetslivet? få KOLL PÅ JOBBET med LO.
Maana är en av Sveriges största stödorganisationer för tjejer och har sedan 2010 gett stöd, trygghet, kunskap och verktyg till unga på deras villkor.
Dröm-duon från Majorna serverar “Frihamnsdagarna rullen”. Svensk och ekologisk med noga valda ingredienserna – snabbmat för finsmakaren!
Mentor Sverige och Göteborgs Föreningscenter samverkar på denna utställarplats. Mentor Sverige är en ideell organisation som arbetar för en värld där unga får växa upp och utvecklas hälsosamt. Genom mentorskap skapar vi förutsättningar för ungdomar att utöka sina nätverk samt få kunskap om arbetsmarknad och studier.
Den gröna rörelsen behövs mer än någonsin i EU. Högernationalistiska krafter hotar klimatpolitiken trots att klimatkrisen är akut och drabbar oss alla, här och nu.
MiM Kunskapscentrum är en ideell organisation som främst arbetar med att stödja unga i att skapa sina egna förutsättningar för att bli en tillgång i skolan, på arbetsmarknaden och i samhället.
Folkhögskoleföreningen Gyllenhuset strävar efter att bredda och fördjupa demokratin genom att välkomna personer med psykisk ohälsa. Genom folkbildning främjar dom återhämtning och personlig utveckling.
Plats 224  
Är du ny i Sverige? Vi ger dig verktygen för att klara dina studier och nå dina mål.
Såklart är de tillbaka efter förra årets succé. Riktigt hållbar sjömat från Bohuslän med paradrätterna musselburgare och moules frites vi längtar efter.
Naturskyddsföreningen Göteborg är en förening med mer än 14 000 medlemmar i Göteborg som medverkar under Frihamnsdagarna för att prata om ideellt engagemang och lokala miljö- och naturfrågor.

NCC

NCC bygger bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler i Sverige.
Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland är en partipolitiskt- och religiöst obunden förening som bland annat arbetar för att öka välbefinnandet och livskvaliteten hos personer som lever med hiv samt deras närstående.
OBOS är en av de största bostadsutvecklarna i Norge och Sverige, ägda av våra 550 000 medlemmar. Med närmare 2 300 medarbetare bygger de framtidens samhälle och uppfyller bostadsdrömmar i alla former.
En riktigt saftig och smakrik “wow burgare” av mungbönor. Har du testat den på hamburgrkedjan Max? Den här Göteborska matinnovationen är vi stolta över!
Öppet Hus är en ideell förening med ett starkt engagemang i att forma en inkluderande och dynamisk arbetsmarknad.
Tillsammans förändrar vi barns verklighet!
(!) Sverigepremiär för den här otroliga fermenterade Quinoa burgaren – nordisk, ekologisk och regenerativ – makalös mat från ett fungerande matsystem.
Rätten att representera dig kan ingen ärva, den är din att ge. Vad tycker du?
Här finns Röda Korsets volontärer på plats för att bistå med första hjälpen.
Vi presenterar fyra samhällsförbättrande kampanjer enligt temat "Be the change".
Skanska är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med över 135 års erfarenhet. Med verksamhet i Norden, Europa och USA hanterar några av världens mest komplexa byggprojekt.
Kom och prata om hållbart båtliv och återbruk, och hur det är att arbetsträna på ett riktigt båtvarv. Vi syr också upp och säljer våra populära kassar gjorda av återbrukade segel på plats i montern.
Vår kyrka vill vara en kristen oas för Göteborg och världen, som är samhällsengagerad, internationell, socialt ansvarstagande och som samarbetar med andra goda krafter.
Plats 234 Samtal om lokal och nationell poltik och samhällsfrågor. Besök av lokala och nationella politiker
Socialförvaltningen nordosts olika verksamheter finns på plats under Frihamnsdagarna.
En ny stadsdel med Änggårdsbergen som närmsta granne håller på att växa fram. Södra Änggården är mer än bostäder. Det är en stadsmiljö med gator, torg, parker och service. Här bygger vi för ett skönare stadsliv där de som bor inte ska ha nära till både fågelkvitter, lämning på förskolan…
På Speakers Corner kan alla röster bli hörda. Det behövs ingen föranmälan, kom dit och prata.
Prova-på-sport-koncept på Frihamnsdagarna. Välkommen!
Hos dom hittar ni ett stort utbud av second hand varor. Försäljningen är till förmån för sociala insatser och hjälpprojekt i Göteborg och utomlands.
Plats 236 Support Group Network är en migrantledd organisation som initierats av flyktingar som arbetar särskilt för arbets- och social integration.
Fräscha & färgglada på poké bowls, grymma veganska dumplings och matiga wraps.
Kom och testa på streetbasket på våra 3x3-planer. Torsdag och fredag är planerna öppna för alla som vill prova att spela. Under lördagen arrangerar vi en ungdomsturnering, så kom förbi och heja fram alla härliga ungdomar och ta del av glädjen och energin med streetbasket tillsammans med oss!
Den 2 april 1883 grundades Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen, världens äldsta fortfarande aktiva fredsförening. Startad som en reaktion mot planer på ökade försvarskostnader av 42 riksdagsledamöter.
En utställning och manifestation av hopp, fred och gemenskap.
Svenska kyrkan är Sveriges största trossamfund och vi finns där människor finns.
Kom och med lira lite fotboll med oss under Frihamnsdagarna!
Plats 48 (obs: endast lördag 31 augusti) Mer text här.
Spanish fusion food: Här serveras krispiga tacos med räkor eller av en galet god vegofärs, härliga halloumiburgare och saftiga quesadillas!
Faktum arbetar för ett samhälle utan hemlöshet, fattigdom och utanförskap. Vi gör det genom att erbjuda människor hjälp till självhjälp.
Mölndal stad medverkar på Frihamnsdagarna med fokus på Ung-Labbet och Unga kommunutvecklare.
Unionen är fackförbundet för alla privatanställda tjänstemän, oavsett utbildning, befattning eller nivå. De tror på att samla alla arbetskrafter under ett tak.
Unizon samlar över 140 kvinnojourer, tjejjourer och ungdomsjourer som arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld.
Utan skyddsnät började som ett initiativ under Metoo hösten 2017 och utvecklades sedan till en förening 2018. De fortsätter att framhäva deras behov och bidra med kunskap där det behövs hos myndigheter och beslutsfattare.
Besök Vänsterpartiets monter på Frihamnsdagarna och möt politiska företrädare och medlemmar.
Vy är en del av lösningen på klimatutmaningarna som vi står inför. Varje dag bidrar vi till ett mer hållbart samhälle genom att våra kunder väljer kollektiva och miljövänliga transportlösningar.
Vid vår utställarplats berättar vi gärna mer om vår förening och samtalar om hur vi alla kan bidra till att främja ungas välmående i samhället.
Sveriges tre förbund för professionella terapeuter ställer ut tillsammans för att informera om hållbar hälsa.