Delta i GBG Round Table

Frihamnsdagarna bjuder in till flera rundabordssamtal under årets evenemang. Samtalen är ett sätt att låta ungdomar möta beslutsfattare och vuxna i samtal om samhällsfrågor. Här kan du anmäla dig till samtalen.

Medverkande föreningar, företag och organisationer kan också arrangera egna rundabordssamtal på Frihamnsdagarna. Skriv i så fall till info@frihamnsdagarna.se.

Om GBG Round Table

  • Hälften av platserna runt borden är för ungdomar. Samtalen kräver inga särskilda förkunskap. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar.
  • Det är samtal och inte debatter. Ambitionen är att alla runt bordet ska få ungefär lika mycket talartid.
  • Årets samtal handlar om att Be the change som är Frihamnsdagarnas övergripande tema 2024. Samtalen fokuserar på ungas möjligheter att påverka.
  • Samtalen förs utan publik och dokumenteras inte (för att skapa en trygg och bra samtalsmiljö).
  • Rundabordssamtal som samtalsform är både roligt och avslappnat. Det ger goda möjligheter att få ny kunskap, att lyssna in andras perspektiv samt att skapa nya relationer. 

Så går anmälan till:

Fyll i formuläret nedan. Det går bra att välja flera alternativ. I samband med din att din anmälan mottagits meddelas om du fått en plats samt vilken dag och tid du ska delta. Antalet platser är begränsade och det kostar ingenting att delta. Din anmälan innebär inte någon platsgaranti. Samtalen äger rum på Bananpiren i Göteborg under Frihamnsdagarna 2024.

GBG Round Table

Välj dag och tid
Hidden
GDPR-godkännande(Obligatoriskt)
Jag godkänner att Frihamnsdagarna sparar mina personuppgifter samt godkänner att mitt namn kan komma att publiceras i Frihamnsdagarnas kanaler.