Delta som funktionärsförening

22 maj • 2023

Den 31 augusti – 2 september äger Frihamnsdagarna rum på Bananpiren i Göteborg. Tre dagar fyllda av seminarier, workshops, debatter, aktiviteter, mat från food trucks, kultur, musik och mingel. Bland utställarna och arrangörerna på scenerna finns föreningar, företag och organisationer som tillsammans kommer att skapa en fantastisk mötesplats för demokrati, hållbarhet och framtid.

Vill du delta som volontär under evenemanget? Klicka här för att läsa mer. 

Funktionärsförening

Som funktionsförening deltar ditt lag, grupp eller förening i byggandet och nedmonteringen av evenemangsområdet. Arbetsuppgifterna handlar om att sätta upp staket, ställa ut bänkar m.m. Evenemangsområdet på Bananpiren byggs upp dagarna innan evenemanget. Rivningen påbörjas direkt efter stängning på lördagen. 

Varje funktionärsförening eller lag som deltar ombeds ställa upp med 8-10 volontärer under minst 4 timmar. För detta ersätts föreningen eller laget med 3 500 kr. Antalet platser är begränsade. 

Alla som deltar som funktionärer erbjuds också möjlighet att ta plats i något av samtalen på Frihamnsdagarna. Vi erbjuder också möjlighet för er förening att få en utställarplats eller scentid för att berätta om er verksamhet. 

Skicka er intresseanmälan om att bli funktionärsförening till info@frihamnsdagarna.se