Frihamnsbaren, musselburgare och foodtrucks

16 augusti • 2023

När Frihamnsdagarna i år genomförs för tredje gången utökas utbudet av mat, dryck och upplevelser. Det blir premiär för Frihamnsbaren och dessutom förlängs öppettiderna till kl 19 på torsdagen och fredagen när Frihamnsdagarna övergår till Frihamnskvällarna.

Den nya Frihamnsbaren kommer att drivas Shuffle Group, som är en lokalt förankrad krog- och nöjesgrupp från Göteborg. Placeringen blir på trädäcket mellan paviljongerna på Bananpiren, som är en central och fin plats med utsikt över älven. Där skapas en härlig miljö med musik, DJ’s och mingel.

Frihamnsbaren är en café- och barservering som har öppet hela dagarna med många sköna sittplatser under solen med utsikt över älven. Utbudet kommer att bestå av smörgåsar och bakverk, snacks och tilltugg, läsk och utvalt alkoholfritt men även alkoholservering i form av öl, cider och vin. Frihamnsbaren håller öppet mellan 9-19 torsdag och fredag samt 12-16 på lördag.

Serveringen på Frihamnsdagarna utökas med fler matvagnar som serverar allt från klassisk festivalmat som langos till nyheter som musselburgare. Här är årets uppställning: Clasico Food Truck, Mat & Sånt, Café Svinn, Butchered Burger, Musselbarens Food Truck, Langosvagnen och Frihamnsbaren.

Läs mer