Kansliet förstärker

30 januari • 2023

Tillhör du någon av alla partners, arrangörer eller utställare? Då kommer du med all sannolikhet ha kontakt med kansliets nya medarbetare Michelle Bödkter-Lund. Lär känna henne genom tre snabba!

Man skulle kunna kalla dig för en blivande spindel i nätet. Varför? 

Jag drivs av mötet mellan människor, att få vara med att bidra till att frigöra och möjliggöra kultur i dess vida mening och att få vara med och bidra till ett bättre samhälle. Detta har i sin tur ökat mitt intresse av att arbeta med långsiktiga processer inom medborgardialoger, offentlig miljö, delaktighet, inkludering, demokratifrågor etc. 

Vad har du gjort innan?
Jag har en kandidatexamen inom kulturvetenskap och 17 års erfarenhet av Göteborgs kulturliv som koordinator, producent och projektledare. Jag kan nu som stolt göteborgare säga att jag är en del av Frihamnsdagarna och ser Sveriges nya arena för fria samtal som en självklar del av denna stad! Grattis till mig och till er!

Vad är din första arbetsuppgift?
Att projektleda vår kick off den 31 januari. Det blir en perfekt start för mig som alltså nästan direkt får möjlighet att träffa massor av blivande arrangörer och höra deras tankar och ambitioner med årets Frihamnsdagar.