Delbart material

Dela gärna vårt kampanjmaterial i era sociala kanaler och tagga oss @frihamnsdagarna. Klicka på respektive länk för att ladda ner. Använd #frihamnsdagarna.

LinkedIn

Instagram

Facebook


Tillsammans gör vi fler röster hörda!

Kraftsamling under april med gemensam kommunikationen tillsammans med våra partners, vänner och supporters för att göra Frihamnsdagarna mer synligt i sociala medier.

Observera att texten för Instagram är aningen annorlunda än för Facebook och LinkedIn då det inte går att länka i vanlig text på Instagram.

Glöm inte att tagga @frihamnsdagarna i inläggen och använda gärna vår hashtag #frihamnsdagarna!

Instagram
Fler röster behöver bli hörda. Tillsammans med Frihamnsdagarna skapar vi Sveriges nya arena för fria samtal. Var med ni också! Anmälan till programmet är öppen via länk i profil @frihamnsdagarna.

#frihamnsdagarna

Bild Instagram

LinkedIn
Fler röster behöver bli hörda. Tillsammans med @frihamnsdagarna skapar vi Sveriges nya arena för fria samtal. Var med ni också! Anmälan till programmet är öppen på frihamnsdagarna.se/anmalan.

#frihamnsdagarna

Bild LinkedIn

Facebook
Fler röster behöver bli hörda. Tillsammans med Frihamnsdagarna skapar vi Sveriges nya arena för fria samtal. Var med ni också! Anmälan till programmet är öppen på frihamnsdagarna.se/anmalan.

#frihamnsdagarna

Bild Facebook


Frihamnsdagarnas logga

Logga utan årtal

Logga med årtal 2022