Praktisk information

24 augusti • 2022

Välkommen till Bananpiren! Här har vi samlat de vanligaste frågorna.

Öppettider
Torsdag 25 augusti kl 11.30-18.30
Fredag 26 augusti kl 08.30-18.00
Lördag 27 augusti kl 10.30-18.00
Scenprogrammet drar igång 30 minuter efter att entrén öppnar.

Gratis inträde
Det behövs ingen biljett för att komma in. Det går inte att boka plats heller. Skulle det bli fullt på området tillämpas kösystem. Även vid respektive scen är det begränsat antal platser. Här på Frihamnsdagarnas webbplats kommer vi rapportera löpande om det är fullt och kö. Så titta gärna in på webben innan du åker hemifrån.

Webb-TV sänder live
Du hittar alla sändningar här. Även webb-sändningarna är kostnadsfria. Eftersom evenemanget är direktsänt kan du som besökare komma med på film. Frihamnsdagarna kommer att ha fotografer på området.

Hitta hit
GÅNG, CYKEL, ELSPARKCYKEL. Bananpiren ligger precis bredvid nya Hisingsbron. Det finns bevakad cykelparkering intill entrén till evenemangsområdet. Styr & Ställ har också en cykelparkering på plats.

BÅT. Ta Älvsnabben mellan Stenpiren och Bananpiren. Färjeläget vid Bananpiren heter Frihamnspiren och är sökbar i Västtrafiks app ToGo. Båten trafikerar under Frihamnsdagarnas öppettider plus en halvtimme före och efter. Färjan är kostnadsfri.

SPÅRVAGN. Hållplats Frihamnen. 800 meters promenad. OBS! Hållplatsen saknar tillgänglighetsanpassning. Så rullstolar kan inte ta sig upp från hållplatsen. 

BUSS. Hållplats Frihamnsporten. 700 meters promenad.

TÅG. Centralstationen. Cirka 2 kilometers promenad rakt över Hisingsbron. 

BIL. Det tillskapas inte några nya eller tillfälliga parkeringar för evenemanget. Befintliga parkeringar i området gäller. Enklast är därför att cykla eller gå.