Unga sökes till viktigt uppdrag

24 januari • 2022

Går du på gymnasiet och vill vara med och forma Sveriges nya arena för fria samtal? Då är du välkommen att skicka en ansökan om att få en plats i vårt Advisory Board för unga. 

Vi formar nu en helt ny grupp av ungdomar med olika ålder, bakgrund och intressen. Vi ska ses på arbetsträffar en gång i månaden klockan 16:00-18:00. Gruppen har i uppdrag att ge förslag på hur vi kan utforma Frihamnsdagarna för att bli en så relevant mötesplats som möjligt. Målet med Frihamnsdagarna är få människor att träffas i samtal om samhällsfrågor för att göra skillnad och hitta nya lösningar som gör samhället bättre.

Som medlem i Frihamnsdagarnas Advisory Board är du med och arbetar fram förslag och fattar beslut. Vi träffas, fikar, pratar och lär oss nya saker tillsammans!

Vi söker dig som går på gymnasiet och som är intresserad av samhällsfrågor. Eller är nyfiken på politik och vill delta i samtal om hur unga människor kan vara med och skapa förändring. Vi vill skapa en grupp med cirka 10 personer.

Läs mer under ”Advisory Board” och skicka din ansökan senast den 15 februari till Elisabeth Valinder på elisabeth@frihamnsdagarna.se.