Tillbaka

Göteborg Energi (13)

Aktivitetsytan

Var #Hållbaraihop med oss! Hos Göteborg Energi på Frihamnsdagarna kommer du kunna ge dina bästa tips i vår ”el-bikt” – dela med dig av dina bästa tips eller värsta el-synder, som vi andra kan dra lärdom av.

Du kan ladda dina batterier hos oss med en kopp kaffe, samtidigt som du laddar dina mobilbatterier i en av våra laddskåp.

Vi har såklart rådgivare och experter på plats om du vill prata el, värme eller stadfiber med oss.

Och har du ett par gamla jeans som ligger och skrotar? Ta med dem till oss! För i år har vi ett finfint samarbete med Stadsmissionen, som på plats ger gamla jeans ett nytt liv genom att sy om dem till denimväskor. Snyggt och smart, och sparar både energi och värdefulla resurser!

Välkomna till Göteborg Energi!

Missa heller inte Göteborg Energis seminarium. I år livesänder Sveriges kanske skarpaste energipoddare Niclas Sigholm från Göteborg Energis scen. I en fördjupande intervju med Göteborg Energis VD Per-Anders Gustafsson får vi ett orienterande program i vad som är vad i djungeln av energilösningar och vad som kommer göra skillnad på riktigt när vi kämpar för både minska klimatpåverkan och öka energiproduktionen. Detta är ett samtal ni inte vill missa!

Hur ska, egentligen, elektrifieringen rädda klimatet och jobben?
Fredag 1 september kl 11:00–11:40
Tältscen Greta