Delta som funktionärsförening

3 juni • 2022

Den 25-27 augusti äger Frihamnsdagarna rum på Bananpiren i Göteborg. Tre dagar fyllda av seminarier, workshops, livepoddar, food trucks, tal från partiledare, kultur, musik och mingel. Syftet med evenemanget är att stärka demokratin. Ett 100-tal föreningar deltar tillsammans med en lång rad företag och andra samhällsaktörer.

Frihamnsdagarna möjliggörs tack vare alla volontärer. Som volontär bidrar du till att göra skillnad, du får nya kontaktytor och en rolig erfarenhet i ett positivt sammanhang. I år öppnar vi upp för möjligheten att delta som funktionsförening. Så här deltar ni:

Funktionärsförening

Som funktionsförening deltar ditt lag eller din förening i byggandet och nedmonteringen av evenemangsområdet. Arbetsuppgifterna handlar om att sätta upp staket, ställa ut bänkar m.m. Evenemangsområdet på Bananpiren byggs upp 22-24 augusti. Under själva evenemanget finns också möjlighet att delta. Då deltar ni som entré-, miljö-, parkerings- eller scenvärdar. Söndagen den 28 augusti ska hela evenemangsområdet rivas och då hjälper funktionärsföreningar till att återställa området.

Varje funktionsförening eller lag som deltar ombeds ställa upp med 8-10 volontärer under minst 4 timmar. För detta ersätts föreningen eller laget med 3 500 kr. Antalet platser är begränsade så det är först till kvarn!

Skicka er ansökan om att bli funktionärsförening till info@frihamnsdagarna.se.

Volontär under evenemanget

Tillhör du en arrangör som deltar i programmet till reducerat pris och vill anmäla dig som volontär? Eller vill du som privatperson delta och möjliggöra Frihamnsdagarna? Klicka här för att komma till anmälningsformuläret.