Frihamnsdagarna hämtar erfarenhet från Bokmässan

4 april • 2023

I samband med Frihamnsdagarna ekonomisk förenings årsmöte valdes nya ledamöter in. Ny styrelseordförande är Daniel Levin som tar med sig erfarenheter från Bokmässan i Göteborg.

– Jag är sedan några år VD för Pustervik Kultur. Vår livescen är viktig för göteborgarna och kulturlivet i staden. Tidigare har jag varit programchef på Bokmässan och har i dessa båda uppdrag skaffat mig erfarenhet av att göra evenemang. Jag har också arbetat som journalist på bland annat SVT och varit biträdande kulturchef på Göteborgs-Posten. Det var nog kombinationen av kultur, evenemang och demokrati som gjorde att jag fick frågan av valberedning om att bli ordförande, säger Daniel Levin. Läs hela intervjun med Daniel.

Vice ordförande blev Maria Källsson, även hon med erfarenhet från Bokmässan. Därmed får Frihamnsdagarna in ny viktig kompetens kring att forma mötesplatser och stora evenemang.

Även Charlie Arby valdes in som ledamot. Charlie går på gymnasiet och blir den första från Frihamnsdagarnas unga advisory board som tar steget in i föreningens styrelse. Ny ledamot blir också Roberto Fortes da Cruz som till vardags arbetar som klubb- och sportchef i IF Warta.

Föreningen riktar ett varmt tack till den avgående styrelsen som under första verksamhetsåret lagt en bra grund för Frihamnsdagarnas fortsatta utveckling.